8-tallencompetitie staat online in Netstand

De indeling en het tijdschema van de 8-tallencompetitie zijn definitief en staan nu online in Netstand .  Er zijn nog enkele aanpassingen geweest. Zo zijn 2 lotingsnummers in HKA aangepast opdat een ambitieuze runner-up de titelverdediger pas in de slotronde treft ipv in de eerste ronde. De slotronde in 3D is verhuisd naar vrijdag 17 april bij ASV, de slotronde in 2A is verplaatst naar 24 april. In 3C is nog niet zeker waar de slotronde gehouden zal worden vanwege de aanwezigheid van een jeugdteam. In deze groep kan het schema mogelijk nog veranderen. Verder is er nog een enkele losse wedstrijd verplaatst.

Graag de teamopstellingen via “Netstand”-“Team opgeven” doorgeven. Na het aanklikken van 8 spelers komt u in een pop-up venster, waar naam en email adres ingevuld moeten worden. Vervolgens ontvangt u op het opgegeven emailadres een bevestigingsmail, waarin u de opstelling moet bevestigen.  Na goedkeuring door de competitieleiding staat de teamopstelling vervolgens online.

Let op: Door een bug in netstand kan het voorkomen dan u een foutmelding ziet na het indrukken van de knop ‘inzenden’.
(Er is een fout opgetreden: SyntaxError: Unexpected token v in JSON at position 0).  Deze foutmelding kunt u negeren.  De inzending is als het goed is gewoon verzonden.