Inschrijving SOS-competitie geopend.

Beste mensen,

Hierbij de link naar het inschrijfformulier voor de SOS-competitie 2021-2022.

Zoals eerder gemeld is het voorstel inzake het samenvoegen van de acht- en viertallen competities tot één competitie met acht- en zestallen in alle drie de deelnemende bonden aangenomen. Dat betekent ook dat we op alle niveau’s streven naar 9 ronden spelen in plaats van 7. En dat al die rondes zo mogelijk worden afgewerkt binnen de daarvoor aangewezen speelweken.

Indien er ook bij de start van de competitie nog Corona-maatregelen gelden, blijven we uiteraard de richtlijnen van de KNSB terzake volgen. Bij de indeling van de competitie, proberen we teams zoveel mogelijk te plaatsen in een klasse waarin dat team voorheen ook speelde. Dit met inachtneming van de plaatsen die vorig seizoen behouden bleven voor de teams die toen vanwege Corona een jaartje over sloegen. We schatten in dat een dergelijke indeling veelal mogelijk moet zijn, in de 2e en 3e klasse gaan we immers van acht- naar zestallen. Mochten teams menen anders ingeschaald te moeten worden, dan heeft het formulier ruimte om dat met opgaaf van redenen aan te geven.

De uiterste inschrijftermijn van de SOS-competitie eindigt conform het aangenomen reglement voor teams op 15 augustus, nu dus voor alle niveau’s. Graag zien wij uw inschrijfformulier vóór deze datum tegemoet. (Hoe eerder hoe beter!) Net zoals voor de KNSB competitie kunnen clubs hier dus niet meer mee wachten tot eventuele ALV’s bij de start van het seizoen geweest zijn. Dit omdat we 9 ronden gaan spelen en derhalve in september al met de competitie starten.

Vriendelijke groet,
De competitieleiding.