Speeldata 2021-2022 bekend

De gepubliceerde indeling van de acht- en zestallen competitie is definitief en de speeldata zijn nu ook bekend. Er is uitgebreid gepuzzeld met de lotingsnummers om alle wensen te honoreren, en dat is grotendeels gelukt. In onderstaande PDF staan per groep alle wedstrijden met datum.

De speeldata zullen ergens de komende dagen ook opgevoerd worden in Netstand. Eventuele verplaatsingen van wedstrijden kunnen dan op de reguliere wijze in overleg met tegenstander en ons aangevraagd worden. Merk op dat de data voor de laatste ronde de data zijn als er geen gemeenschappelijke slotronde van de grond komt. Maar de intentie is naturlijk waar mogelijk wel centrale slotrondes te hebben. Die materie moet echter nog bekeken en besproken worden met de geinteresseerde clubs.

Merk ook op dat in een paar groepen het onderling treffen van teams van dezelfde vereniging niet in ronde 1 zit. Dat bleek niet meer mogelijk vanwege de lotingsnummers. Die wedstrijden zitten wel allemaal in de eerste 4 ronden, wij zien daar verder geen groot probleem in.

Wij hopen op een mooie competitie dit seizoen, en dat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden!

Alle wedstrijden en speeldata zijn te raadplegen via Netstand.