Toch nog enkele wijzigingen bij 8-tallen 2E, 2F, 2G, 3C

Wij hebben toch nog wat wijzigingen moeten toepassen in het 8-tallen competitie schema. Wij hadden een verzoek van Twello gemist. Dat was van de 2e naar 3e klasse gedegradeerd, maar vroeg in een mail enige weken terug om toch 2e klasse te mogen spelen. Dit ivm verdwijnen van VDS dat van  de1e naar 2e klasse was gedegradeerd. Veel spelers zijn naar Twello gegaan dat daardoor sterker is geworden en graag het gat van VDS wil invullen. Die terechte vraag hebben we graag willen honoreren. Vanwege het verdwijnen van Elster Toren 2 zat er nu een bye in 2G, dus was er ruimte Twello naar de 2e klasse te brengen.

Maar dan moetsen we wel iets met de groep 3C waar dan nog maar 6 teams zouden zitten. Het ligt dan voor de hand de extra promotie van Voorster SC 2 te schrappen.  Dus een bye in 2E,  ASV 5 naar 2G, Twello 1 naar 2F en Voorster SC 2 naar 3C. Maakt 3C diverser en lost probleem Twello op.

De mutaties zijn inmiddels verwerkt in Netstand. Voor de teams in 2E, 2F, 2G, 3C geldt, gaarne even notie nemen van de wijzigingen in het speelschema.